Logo

Репрезентативни системи - сетивата, през които обработваме информацията

Date

Wednesday, June 7, 2023

Time

05:30 PM Europe/Sofia

Convert to my timezone
This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Работя като
  • This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Използвате ли в работата си учебници на издателство Клет България?
  • This field is required.
This field is required.
This field is required.
Required fields
If you have already registered and can't locate your registration confirmation email, click here!
The email address is incorrect. Please double-check your email address.

A confirmation email with logging details has been sent to the provided email.

System configuration test. Click here!

*След успешна регистрация ще бъдете прехвърлени на страницата, в която да направите своя тест за определяне на предпочитаната от Вас репрезентативна система. 

Проф. д-р Даниела Илиева

Проф. д-р Даниела Илиева е професионален трейнър – консултант по Бизнес етикет и международен протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol (Брюксел, Белгия), и сертифициран трейнър по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и Коучинг, акредитирана от Международната НЛП Асоциация и от Европейския консул по менторство и коучинг.
Проф. Илиева вярва, че общуването е отговорност – към себе си и към събеседника, че общуването е процес, а комуникацията диша и се развива. Всичко се променя, а промените в обществото, мисленето, тенденциите, нагласите, стойността на времето и динамиката на бизнеса, налагат промени и в начините на общуване. Особено в сферата на образованието и в отношенията между учител и ученик – тема, по която тя пише множество статии, а в последната си книга – „Управление на личностното развитие“, представя Модел за управление на личностното развитие в училищата и университетите.

Klett Bulgaria

Ние сме КЛЕТ България - водещо образователно издателство у нас. Издател на учебници Klett, Анубис, Булвест 2000, Изкуства и учебни помагала PONS и Langenscheidt. Представител за България на Klett, Delta, Cambridge University Press, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue